12 fordeler med Cocor Duck Leaves for helsen ifølge Medical

Den unike og sjarmerende formen gjør cocor-and til en av favorittprydplantene. Men visste du at denne planten også har helsemessige fordeler? For mer informasjon, se informasjonen om fordelene med følgende cocor andeblader.

Bli kjent med kokorandplanten

Rapportert fra Senter for landbruk og biovitenskap internasjonalt (CABI), kokorand er en plante som tilhører familien (familien) crassulaceae. Denne planten finnes i forskjellige deler av verden, fra Australia, Myanmar, India, Kina, Madagaskar, til Tyskland og Amerika. Cocor duck har et vitenskapelig navn Kalanchoe pinnata. Bladene er mørkegrønne med taggete sider og en firedelt stilk. I Indonesia dyrkes cocor and ofte som en prydplante. Fordelene med cocor andblader har vært kjent i lang tid. Fordelene med cocor andblader er ikke bare bra for kroppens helse, men kan også behandle hudens skjønnhet. Les også: 8 medisinplanter du kan dyrke selv hjemme

Fordelene med cocor andblader for helsen

I tillegg til å fungere som en prydplante, antas cocor andeblader å ha en rekke helsemessige fordeler. Dette er fordi cocor duck inneholder en rekke stoffer og andre komponenter som kroppen trenger. I følge forskning fra International Journal of Research in Ayurveda and Pharmacy som ble utgitt i 2011, er denne planten beriket med stoffer som er antioksidanter, antidiabetiske, antiallergiske, anti-inflammatoriske og mange andre. Her er fordelene med cocor andeblader for helsen som du trenger å vite:

1. Behandling av diabetes

Som tidligere nevnt inneholder cocor duck stoffer som er antidiabetiske. Dette stoffet er i form av et hydroalkoholisk ekstrakt. Tilstedeværelsen av disse stoffene gjør at denne planten antas å være i stand til å kontrollere blodsukkernivået i kroppen hos diabetikere. Men selv de av dere som ikke har diabetes kan holde sukkernivået stabilt med bladene til denne planten.

2. Senk kolesterolet

Den neste fordelen med planter som ofte kalles "mirakelplante" aka 'mirakelplante' er å senke kolesterolnivået. Fortsatt fra den samme studien, har det vist seg å redusere blodsukkernivået ved å konsumere hydroalkoholekstrakt av kokorandblader så mye som 500 mg/kg kroppsvekt. lipoprotein med lav tetthet (LDL) også kalt "dårlig" kolesterol og triglyserider i blodet. Samtidig vil cocor andebladekstrakt øke nivåene av lipoprotein med høy tetthet aka "godt" kolesterol.

3. Overvinne soppinfeksjoner

En annen fordel med cocor andblader er å overvinne soppinfeksjoner. Å overvinne infeksjoner forårsaket av sopp, for eksempel i tilfelle av candidiasis, er også en av fordelene med kokorandplanten. I følge forskning er det etanoliske ekstraktet av bladene effektivt i behandling av vaginal candidiasis forårsaket av sopparter, for eksempel:
  • Candida albicans
  • Candida glabrata
  • Candida tropicalis

4. Forhindre og overvinne betennelse

Betennelse (betennelse) er et av mange vanlige helseproblemer. Det er forskjellige måter å håndtere betennelse naturlig på, en av dem er ved å konsumere cocor duck planteekstrakt. Fordelene med cocor duck for å forhindre eller overvinne denne betennelsen har blitt testet i en studie som involverer mus som objekter, og har vist seg effektive. I mellomtiden, en 2017-studie utgitt av Asian Journal of Pharmaceutical and Clinical Research avslørte også at innholdet etylacetat Denne planten har vist seg å kunne hemme utviklingen av leddgikt (artritt) hos mus som lider av lupus. Dessverre er det ikke sikkert om samme effekt også gjelder mennesker. Ytterligere forskning må gjøres for å teste disse effektene hos mennesker.

5. Overvinne bakterielle infeksjoner

Andekokorblader er også effektive til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier. Dette er fordi denne planten inneholder fumarsyre ( fumarsyre ). I følge en vitenskapelig gjennomgang fra 2019 er forbindelsen antibakteriell. For å få fordelene med denne, kan du koke bladene av cocor and, og deretter drikke det kokte vannet. Likevel, før du bruker cocor duck til å behandle bakterielle infeksjoner i kroppen, bør du først konsultere en lege.

6. Behandling av sår

En annen fordel med cocor andeblader er å behandle sår. Forskning har avdekket at planteekstraktet har vist seg å være effektivt til å helbrede sår forårsaket av kutt eller andre hendelser. Dette er ingen ringere enn fordi bladene inneholder forbindelser i form av:
  • Flavonoider
  • Tanniner
  • Saponiner

7. Forhindre kreft

Med henvisning til forklaringen i begynnelsen, er kokorandplanten også beriket med stoffer som er antioksidanter. Tilstedeværelsen av disse antioksidantstoffene gjør at dette bladet har potensial til å forhindre kreft. Rapportert fra Bedre H e alt kanal , Tilstrekkelig inntak av antioksidanter kan beskytte kroppen mot ulike farlige sykdommer, inkludert kreft. Det må imidlertid forskes videre for å teste effektiviteten av antioksidanter i kokarand for å forhindre kreft forårsaket av frie radikaler.

8. Senker blodtrykket

Effekten av cocor duck som ikke er mindre viktig er å senke blodtrykket. Dette er fordi planten inneholder flavonoider. I følge en studie fra 2015 publisert i International Journal of Research in Ayurveda and Pharmacy I tillegg har flavonoider vist seg å redusere blodtrykket hos pasienter med høyt blodtrykk (hypertensjon), metabolsk syndrom og diabetes mellitus.

9. Forhindre virusinfeksjon

I bladene til cocor and inneholdt en kjemisk forbindelse kalt Bufadienolida ( Bufadienolider ). Ifølge forskning har disse kjemiske forbindelsene vist seg å hemme aktiviteten til Epstein-Barr-virus (EBV). EBV i seg selv er en type herpesvirus som er hovedårsaken til kjertelfeber eller mononukleose. Dette viruset kan imidlertid også utløse en farligere sykdom, nemlig kreft. Sitert fra MD Anderson Cancer Center, University of Texas EBV kan forårsake en rekke typer kreft, nemlig:
  • Burkitts lymfom
  • Hodgkins og non-Hodgkins lymfom
  • magekreft

10. Forhindre allergiske reaksjoner

I en studie som involverte rotter som objekter, ble det funnet at cocor andebladekstrakt og flavonoidene i det var effektive for å forhindre allergiske reaksjoner i form av anafylaktisk sjokk. Anafylaktisk sjokk er en tilstand når en alvorlig allergisk reaksjon har påvirket ulike organsystemer i kroppen. I motsetning til andre allergiske reaksjoner som kløende hud eller nysing, kan anafylaktisk sjokk være livstruende.

11. Løs hudproblemer

En annen fordel med cocor-andbladekstrakt er å overvinne en rekke hudproblemer. Igjen, dette skyldes tilstedeværelsen av fumarsyre. I følge en vitenskapelig gjennomgang fra 2016 brukes fumarsyre ofte til å behandle hudproblemer, for eksempel:
  • psoriasis
  • Sarcoidose
  • Nekrobiose

12. Opprettholde sunne bein og nervesystem

Andekokorblader inneholder kalsium. Selv om effektiviteten av kalsiuminnholdet i disse plantene ennå ikke er kjent, er det potensielle fordeler som kan oppnås, nemlig de som er relatert til fordelene med kalsium. Kalsium er et mineral som har en rekke fordeler. Å hjelpe til med vekst og samtidig opprettholde beinhelse og styrke er hovedfordelen med kalsium. I tillegg tjener kalsium også til å opprettholde helsen til nervesystemet, hjertet og kroppens muskler. Les også: Fordeler med skjeblad for helse og bivirkninger

Hvordan behandle cocor andeblader

Andekokorblader kan bearbeides til urteblandinger eller drikkes som te. Hvis du er beruset, er hvordan du lager den som følger:
  • Tørk kokorandbladene
  • Brygg de tørkede cocor-andbladene som te
  • Bland infusjon av varmt vann med naturlig honning
  • Drikk hver morgen før jobb
Hvis du bruker det som en ekstern medisin, kan du dunke bladene til cocor and og deretter mose dem med litt vann for å påføre den såre delen.

Notater fra SehatQ

De fleste fordelene med cocor andblader ovenfor er vitenskapelig bevist. Den eksisterende forskningen kan imidlertid ikke brukes som referanse fordi forskningsobjektet fortsatt er et dyr. Derfor bør du fortsatt bruke legemidler eller kosttilskudd som er klinisk testet. Du kan rådføre deg videre med legen din om dette. Du kan også bruke funksjonene legeprat i SehatQ-familiens helseapplikasjon for å få de beste rådene angående fordelene med cocor and og andre urteplanter. Last ned SehatQ-applikasjonen gratis nå på App Store og Google Play .