Omskjæringsresultater mislykkes, hva er årsakene og hvordan overvinnes dem?

Har du noen gang hørt begrepet "mislykket omskjæring"? Ved første øyekast høres denne tilstanden skummel ut. Men hva er egentlig en mislykket omskjæring? Har resultatet av mislykket omskjæring en betydelig effekt på penis? Sjekk ut følgende forklaring.

Hva er mislykket omskjæring?

Mislykket omskjæring er en tilstand når forhuden fortsatt er på penishodet. Faktisk bør forhuden på penis kuttes fra tuppen til sirkelen på penishodet. Resultatene av mislykket omskjæring som dette må generelt revideres. Det vil si at gutter og menn som opplever det må gjennomgå ny omskjæring. Dette er viktig fordi restene av forhuden til penis har potensial til å forårsake problemer på penis i fremtiden, for eksempel opphopning av penisutflod (smegma), irritasjon og infeksjon.

Årsaker til mislykket omskjæring

Omskjæring eller omskjæring er faktisk en sunn medisinsk prosedyre. Denne handlingen gjøres for å fjerne forhuden (prehuden) som dekker penishodet. Som kjent er tilstedeværelsen av forhuden i fare for å forårsake helseproblemer på penis, en av de mest sannsynlige er akkumulering av smegma. Denne opphopningen kan senere føre til en tilstand som kalles phimosis, der forhuden ikke kan trekkes tilbake. Imidlertid kan omskjæringsprosedyren mislykkes. Årsaken til mislykket omskjæring er forhuden på penis som ikke er fullstendig avskåret. Hvordan kunne dette skje? Omskjæring – spesielt for barn – anses ofte som et skremmende spekter. Dette gjorde at han ikke klarte å roe seg mens han ble omskjært. Barn kan også bevege seg mye under omskjæring fordi de føler smerte. Dette kan skyldes at bedøvelsen ikke fungerer optimalt. nå , dette gjør det vanskelig for leger som utfører omskjæring å kutte forhuden skikkelig. Som et resultat klarte ikke legene å kutte forhuden helt. I tillegg anbefaler leger vanligvis heller ikke en person å bli omskåret først hvis han er overvektig til sin idealvekt. Overvektige mennesker opplever vanligvis en tilstand, nemlig: nedgravd penis , aka 'penis synker'. Dette har potensial til å gjøre det vanskelig for leger å kutte forhuden på penis og kan resultere i mislykket omskjæring på grunn av at forhuden ikke kuttes perfekt. [[Relatert artikkel]]

Kjennetegnene ved mislykket omskjæring

Resultatene av mislykket omskjæring kan identifiseres fra tilstedeværelsen av den gjenværende forhuden. Dette får penis til å se ut som om den ikke er omskåret. I tillegg kan du finne en opphopning av smegma på hodet av penis. Denne tilstanden kan sikkert ha en negativ innvirkning på helsen til de mannlige reproduktive organene. Kontakt lege umiddelbart hvis du noen dager etter omskjæring fortsatt finner en rest av forhuden på penis.

Hvordan takle mislykket omskjæring?

Måten å overvinne eller forbedre resultatene av mislykket omskjæring er å utføre omskjæringsprosedyren. Før du iverksetter tiltak, vil legen selvfølgelig foreta en første undersøkelse av penisen til pasienten som har denne tilstanden. Deretter gjennomføres revidert omskjæring som omskjæring generelt, avhengig av omskjæringsmetoden som brukes. Imidlertid vil omskjæring helt sikkert bli utført med mer forsiktighet med tanke på at det ikke er mye igjen av forhuden. [[Relatert artikkel]]

Notater fra SehatQ

Resultatet av mislykket omskjæring er når det fortsatt er en forhud igjen. Denne tilstanden kan være forårsaket av omskjæringspasienter som beveger seg mye når de blir omskåret, eller opplever en tilstand som kalles nedgravd penis. For å forbedre resultatene av mislykket omskjæring, krever pasienten gjentatt omskjæring. Sørg for å velge et helseinstitusjon som har et godt rykte for å gjennomgå omskjæring slik at de samme feilene ikke gjentar seg. Du kan først konsultere om dette gjennom tjenesten legeprat i SehatQ-appen for familiehelse. Last ned HealthyQ-appen på App Store og Google Play akkurat nå. Gratis!