3 måter å behandle mindre slag du trenger å vite

Har du noen gang hørt begrepet ' slag lys' eller ' minislag '? Denne tilstanden refererer til et midlertidig avbrudd i blodsirkulasjonen til hjernen. Selv om det bare varer i kort tid, men slag lys er fortsatt like farlig som slag vanlig. slag lys kan utvikle seg til slag permanent, altså slag letthet er ikke noe å ta lett på. Anta slag lys som en advarsel for deg om å endre livsstil! [[Relatert artikkel]]

er slag mild kan kureres?

slag mild kan kureres og overvinnes før det blir slag permanent. Hvordan behandle slag mild er vanligvis med medisiner, men noen terapier kan være et alternativ for å hjelpe deg med å leve livet etter å ha opplevd slag lys. Ring legen din umiddelbart hvis du eller en pårørende opplever det slag lys på grunn av hvordan man behandler slag lett vekt er med rask og presis håndtering. Selv om det ikke har en permanent effekt, men slag mild, men bør håndteres på samme måte som slag som oftest. slag Milde tilfeller kan kureres og håndteres ved å undersøke faktorene som kan utløse det slag av legen. Medisinering og livsstilsendringer kan gjøre det mulig slag Milde tilfeller kan kureres og forhindres i å dukke opp igjen.

Etter slag lys

Hvordan behandle slag Den vanligste milde er med medisiner fra lege og en bedre livsstilsendring. Du kan føle at det er permanente eller midlertidige endringer som må gjøres. slag mild kan helbredes sakte så lenge du ikke tvinger deg selv til å bli frisk snart og aksepterer det slag mild kan helbredes sakte. Hvordan behandle slag lett vekt tar ingen tid. Du kan bare føle effekten av måten å behandle på slag mild i de første tre til fire månedene, men faktisk behandling slag mild kan være opptil ett år eller til og med to år. Under prosessen med hvordan du skal behandle slag lys, ikke nøl med å snakke om problemene du står overfor eller be dine pårørende om hjelp til å hjelpe og støtte deg. Din høyeste prioritet er å ta vare på helsen din og forhindre at de oppstår slag lys eller slag permanent en. Et balansert sunt kosthold og å unngå mat med mye fett og sukker, samt moderat trening er nøkkelen til hvordan man behandler slag lys. slag mild kan kureres så lenge du regelmessig tar stoffet i henhold til dosen og tidsplanen som er satt. Fall etter slag det kan skje, så å gjøre hjemmemiljøet trygt er en ting som også må gjøres mens du er i helbredelsesperioden. Du kan for eksempel bruke sklisikre tøfler når du er hjemme, fjerne potensielt fallende gjenstander, installere håndtak på badet og bruke en sklisikker matte.

Hvordan behandle slag lys med terapi

Terapi er faktisk mer fokusert på å gjøre det lettere for pasienter å kunne utføre sine normale aktiviteter igjen, men terapi kan være en annen måte som en følgesvenn til hvordan man behandler slag lys.

1. Fysioterapi

Fysisk tilstand er en av tingene som må opprettholdes og ytelsen forbedres etter å ha opplevd slag lys. Fysioterapi hjelper pasienter til å bevege seg trygt og enkelt ved å styrke muskler og balansere kroppen. Fysioterapi kan også overvinne spenninger i musklene som gjør pasienten mer fleksibel i bevegelse.

2. Språkterapi

Å kommunisere med andre mennesker kan være en hindring etter å ha opplevd slag , det er her funksjonen til språkterapi. Faktisk er språkterapi nyttig for å hjelpe pasienter med å kommunisere flytende. Språkterapi inkluderer forbedring av hukommelse, lytteferdigheter, forståelse av samtaleferdigheter og taleferdigheter. Språkterapi kan også gjøre det lettere for pasienter å svelge og spise.

3, Ergoterapi

Endringer i hjemmet og på kontoret kan overvinnes med ergoterapi som hjelper ved å lære pasienter nye måter å utføre daglige aktiviteter på, som å rengjøre rommet og så videre.

Kan slagrammede masseres?

Hjerneslagpasienter vil generelt oppleve lammelser på grunn av motoriske nerveforstyrrelser i hjernen. Husk at denne lammelsen kan overvinnes sakte og gradvis gjennom rehabiliteringsprosessen, selv om pasienten kanskje ikke kan komme seg helt. I utgangspunktet er massasje en trygg metode for slagpasienter og har blitt mye brukt i rehabiliteringsprosessen til pasienter etter hjerneslag. Massasje kan øke blodsirkulasjonen samtidig som den stimulerer muskel- og nerveceller, noe som gjør den nyttig for å overvinne lammelser. Denne massasjen vil bli bedre hvis den kombineres med styrkende øvelser for bekken- og benmusklene. Sørg for at massasjen utføres riktig av utdannede medisinske rehabiliteringseksperter eller fysioterapeuter for ikke å forårsake bivirkninger.