5 Former på baken som vanligvis eies av kvinner, vet mer

Baken er en del av kroppen som regnes som et symbol på skjønnhet, spesielt for kvinner. Hvis de er gruppert, er det fem forskjellige bakdel. Det bestemmes basert på forholdet mellom midje, hofter og lår for å skape bestemte former. Å kjenne formen på baken kan gjøre det lettere for deg å velge riktig bukse. Så indirekte kan utseendet ditt se mer attraktivt ut.

Ulike former på baken

Formen på den kvinnelige rumpa er delt inn i fem typer. Fra firkantet til rund, her er de forskjellige bakene som vanligvis eies av kvinner:

1. Firkantet rumpeform

Hvis hoftebeina og ytre lår danner en rett linje, kan denne tilstanden indikere at du har en firkantet bakdel. Noen mennesker med denne rumpeformen har hoftebein som er høye og utstående eller har et fettlag på sidene av kroppen. Hvis du har en firkantet bunn, bør du velge shorts, bikini eller bukser med høyt midje fordi de vil sitte bedre og er mer behagelige å ha på.

2. V-rumpeform

V-formen på baken ser fyldigere ut øverst (nær midjelinjen), mens baken nederst har mindre volum. Denne tilstanden skaper en linje mellom bekkenet og vinkelen på hoftene som fører inn i baken som en V-form. Denne kvinnelige rumpeformen eies vanligvis av personer med brede skuldre og smale hofter. Jeans med baklommer passer for kvinner med V-formet bakdel. Velg i tillegg type jeans stretch passform slik at baken ikke ser flat ut på grunn av den tykke og stive denimen.

3. Rumpeform A

Hvis toppen av rumpa er liten og deretter utvides under hoftene, har du sannsynligvis en A-formet bakdel. I denne rumpeformen er midjen avsmalnet og fettet spres utover bunnen av rumpa eller lår. A-formet bakdel eies vanligvis av kvinner hvis overkropp er mindre enn bunnen ("pære" kroppsform). Du vil være mer komfortabel med bukser med høy midje.

4. Form baken på hjertet opp ned

Omvendt hjerteformet bakdel eies vanligvis av kvinner som er tynne eller ikke så fulle. I denne rumpeformen er det en bue som fører til de ytre hoftene, men bunnen av hoftene har større volum så det ser ut som et omvendt hjerte. For kvinner med denne rumpeformen, velg bukser med lavere midje fordi de vil være mer behagelige å ha på.

5. Rund bakdel

Rund bakdel omtales som formen på den vakre baken. Formen på denne kvinnens bakdel har en jevn fordeling av fett på hoftene og rundt baken, og skaper utseendet til en buet og avrundet bakdel. For eiere av denne rumpeformen, denim jeans bootcut er det riktige valget for å gjøre baken vakrere. [[Relatert artikkel]]

Faktorer som påvirker formen på baken

Trening kan bidra til å styrke musklene i baken.Det er flere faktorer som påvirker formen på rumpa, inkludert posisjonen til hoftene og bekkenet, størrelsen på setemusklene (setemusklene) og måten setemusklene fester seg til lårbeinet ditt. Genetiske faktorer kan også påvirke beinstrukturen og hvordan kroppen fordeler fett, inkludert i seteområdet. I tillegg kan hormoner, vekt og alder også være faktorer som påvirker formen på baken. For eksempel gjør aldring og hormonelle endringer etter overgangsalderen mer fett lagret i midseksjonen enn i hofter og rumpa. Det er grunnen til at formen på baken kan endre seg med alderen. Noen velger å endre formen på baken gjennom ulike prosedyrer, som implantater eller filler. Du kan imidlertid også prøve naturlige måter ved å gjøre øvelser for setemusklene for å bidra til å danne en sterkere og mindre hengende bakdel. Prøv å øve knebøy , utfallspresse , eller benløft rutinemessig. Denne naturlige metoden kan imidlertid ikke endre formen på baken helt slik du ønsker. Hvis du vil diskutere mer om helse, spør legen direkte i SehatQ-appen for familiehelse. Last ned nå på App Store og Google Play .