Dette er høy blodsenkende juice under graviditet som kan konsumeres

Svangerskapsforgiftning eller problemer med høyt blodtrykk under graviditet er en alvorlig helsetilstand som kan være dødelig. En av de mest effektive måtene å behandle preeklampsi på er fødsel. Imidlertid er denne tilstanden vanskelig å gjøre hvis fosteret ikke er modent nok til å bli født. I tillegg er det også flere måter som kan bidra til å lindre symptomene på svangerskapsforgiftning. En av dem er å konsumere høyt blodtrykksjuice under graviditet.

Juice for å senke høyt blodtrykk under graviditet

Her er noen høyt blodtrykkssenkende juice under graviditet som kan konsumeres for å kontrollere eller kontrollere symptomene på svangerskapsforgiftning.

1. Kirsebærjuice

Kirsebær kan bearbeides til høy blodsenkende juice under graviditet på grunn av deres naturlige melatonininnhold. En studie fra 2016 viste en sammenheng mellom lave melatoninnivåer i kroppen og høyt blodtrykk under graviditet. Denne frukten, som ofte brukes til å dekorere kaker, er en av fruktene med høyest naturlig melatonin, slik at den kan være nyttig for å lindre symptomer på svangerskapsforgiftning.

2. Rødbetejuice

Rødbeter har mange fordeler som en høy blodsenkende juice. En studie viser at å drikke rødbetejuice kan senke blodtrykket veldig raskt og er bra for hjertehelsen. Rødbeter er en naturlig kilde til kalsium, samt gunstig for å balansere natrium- og kaliumnivået i blodet. I tillegg er rødbeter også rike på vitamin A og jern som er gunstig for gravide.

3. Granateplejuice

Granatepler har vist seg å ha fordeler for hjerte- og blodkarhelsen. Denne frukten har et høyt antioksidantinnhold i form av polyfenolforbindelser som er svært gunstige for helsen til gravide kvinner. Granateple kan også bearbeides til høy blodsenkende juice under graviditet. I tillegg til å hjelpe til med å senke diastolisk trykk, kan granateplejuice redusere skadenivået på grunn av oksidativt stress i morkaken til gravide kvinner med svangerskapsforgiftning. Ikke nok med det, granateplejuice kan også være et alternativ for å forhindre forstoppelse som ofte oppstår under graviditet.

4. Sitronsaft

Sitronsaft er en av de beste høyt blodtrykkssenkende juicene under graviditet som er rik på antioksidanter. Denne juicen er også gunstig for å forhindre fordøyelsesbesvær og forstoppelse under graviditet.

5. Guava juice

Guava juice er rik på vitamin C som er nødvendig av gravide kvinner. I tillegg til fordelene som en høyt blodtrykkssenkende juice under graviditet, kan guavajuice bidra til å kontrollere blodsukkernivået, forhindre anemi og øke kroppens immunsystem.

6. Bærjuice

Bær er en av fruktene som er kjent for å ha mye antioksidanter. I tillegg har forskningen utført natur nevner at inntak av bær kan senke systolisk blodtrykk og LDL-kolesterol. Imidlertid krever dens effektivitet som en god juice for gravide kvinner for å senke høyt blodtrykk fortsatt ytterligere forskning.

7. Tomatjuice

Tomater er kjent som en frukt som har mange fordeler, en av dem er å forbedre hjertehelsen. Forskning viser at regelmessig inntak av tomatjuice kan redusere systolisk og diastolisk blodtrykk og LDL-kolesterol, også hos gravide. Men for å få disse fordelene, velg muri tomatjuice uten en blanding av andre ingredienser for å sikre at du unngår unødvendig natrium under graviditet. [[Relatert artikkel]]

En annen måte å senke høyt blodtrykk hos gravide kvinner

Tempe inneholder probiotika som kan redusere risikoen for svangerskapsforgiftning.I tillegg til å drikke høyt blodtrykksjuice under svangerskapet, må du opprettholde hjerte- og fordøyelseshelsen for å kontrollere blodtrykket. Her er en rekke måter du kan gjøre dette på.

1. Sunn livsstil

Å opprettholde en sunn livsstil er den beste måten å forhindre svangerskapsforgiftning. Sunn livsstil som du kan gjøre mens du er gravid, inkludert:
  • Drikk nok vann for å holde kroppen hydrert og forhindre høyt blodtrykk.
  • En aktiv livsstil ved å gjøre stretching eller yoga for gravide vil være svært gunstig for å forebygge svangerskapsforgiftning og jevne ut blodårene. Rådfør deg med jordmor eller fødselslege først med hvilken type trening du velger.
  • Tilstrekkelig hvile er svært viktig for å opprettholde blodtrykket, samt helsen til gravide kvinner og babyer som helhet.
  • Soling anbefales sterkt for å få inntak av vitamin D. Lavt vitamin D-nivå er også assosiert med svangerskapsforgiftning.

2. Ta vare på kostholdet ditt

Å opprettholde matinntaket er en ting som er svært viktig for at gravide skal opprettholde normal vekt for å unngå graviditetskomplikasjoner. I tillegg til høy blodsenkende juice, kan følgende typer mat hjelpe tilstanden til gravide kvinner som opplever svangerskapsforgiftning.
  • Probiotika: Inntak av probiotika under graviditet kan redusere risikoen for svangerskapsforgiftning med 39 prosent.
  • Fiber: Inntak av minst 24 gram fiber per dag kan redusere risikoen for svangerskapsforgiftning med opptil 51 prosent.
  • Frukt og grønnsaker. I tillegg til å bli brukt som juice, er inntak av hel frukt og grønnsaker under graviditet også effektivt for å redusere risikoen for svangerskapsforgiftning. Begge er kilder til næringsstoffer som er nødvendige for gravide kvinner, for eksempel protein, vitaminer og mineraler.
  • Tang. Tangbasert mat eller kosttilskudd anses som gunstig for å forhindre svangerskapsforgiftning.

3. Oppsøk lege

Medisinsk behandling for høyt blodtrykk under graviditet vil bli tilpasset svangerskapsalderen og den generelle helsetilstanden til mor og baby. Her er noen former for medisinsk behandling du kan gjennomgå.
  • Ta medisiner for høyt blodtrykk som foreskrevet av legen.
  • Hvis fosteret er 37 uker gammelt, vil legen foreslå induksjon av fødsel.
  • Hvis levering ikke er mulig, vil legen gi den nødvendige omsorgen for å kontrollere deg og babyens tilstand, inkludert å foreslå at du blir poliklinisk eller innlagt på sykehus.
  • Legen kan gi steroidinjeksjoner for å fremskynde modenheten til babyens lunger. Dette er en forventning hvis babyen må fødes tidlig.
Svangerskapsforgiftning er en høyrisiko graviditetskomplikasjon. Sjekk alltid tilstanden din med legen din regelmessig og følg deres råd. Hvis du har flere spørsmål om svangerskapsforgiftning eller juice for gravide kvinner med hypertensjon, kan du spørre legen din på SehatQ-familiens helseapplikasjon gratis. Last ned SehatQ-appen nå på App Store eller Google Play.