8 vektøkningsdrikker du bør prøve

Mange mennesker ønsker den ideelle kroppsvekten, inkludert for personer som er tynne. Hvis du er en av dem, kan du prøve å drikke en vektøkningsdrikk som antas å være effektiv for å øke kroppsvekten betydelig. Akkurat som fedme, kan det å ha en kropp som er for tynn også føre til mange helseproblemer. Personer med mindre enn ideell kroppsvekt er mer utsatt for infertilitet, utviklingsforsinkelser, svakt immunsystem, osteoporose, underernæring og komplikasjoner når de gjennomgår kirurgi. [[Relatert artikkel]]

Drikk i vektøkning

I likhet med å gå ned i vekt, er det heller ikke lett å øke antall vekter hos personer som er for tynne. Det er imidlertid fortsatt flere måter å øke vekten på, en av dem er gjennom drikking. Her er en liste over vektøkningsdrikker som du kan prøve for å bli feit raskt:

1. Proteindrikker (proteinshakes)

Proteindrikker kan hjelpe deg å gå opp i vekt enkelt og effektivt. Du kan lage denne vektøkningsdrikken selv i form av smoothies ved å bruke frukt. Disse fruktene kan også kombineres med andre ingredienser, som sjokolade og banan, vanilje og bær, hasselnøtt og sjokolade, eple og karamell og andre. Drikke smoothies inneholder vanligvis 400-600 kalorier, pluss inneholder protein, mineraler og vitaminer.

2. Melk

Denne vektøkningsdrikken er en kilde til fett, protein, karbohydrater, mineraler, vitaminer og kalsium. Innholdet av protein og fett i melk antas å kunne øke fett og muskler i kroppen. Drikk melk en til to ganger om dagen, før eller etter trening.

3. Drikker som inneholder frokostblandinger

Kroppsfettende drikker kan også fås fra frokostblandinger. Kornblandinger er beriket med vitaminer og mineraler, inneholder også sukker og karbohydrater som egner seg godt for vektøkning. Velg frokostblandinger som inneholder hele korn og belgfrukter fordi de har sunne kalorier og karbohydrater, samt næringsstoffer som fiber og antioksidanter.

4. Yoghurt

I tillegg til å gi næring til fordøyelseskanalen, regnes yoghurt også som en vektøkningsdrikk fordi den er full av fett og protein. Yoghurt kan fås i form av drikkevareemballasje og er veldig lett å finne i supermarkeder til minimarkeder. Les også: Dette er en naturlig og sunn måte å gå opp i vekt på

5. Supplerende drikke

En enkel måte å gå opp i vekt på er å konsumere tilleggsdrikker som vanligvis selges på markedet. Grunnen til at denne drikken inneholder vitaminer, mineraler og er rik på høyt kaloriinnhold. Sukkerinnholdet i disse drikkene er vanligvis regulert, så det er ingen grunn til å bekymre seg for å øke risikoen for diabetes eller andre sykdommer. I Indonesia er denne drikken vanligvis i form av pulver eller melk.

6. Avokadojuice

En av drikkene for å gå opp i vekt er avokadojuice. Avokado er en av fruktene som inneholder sunt fett. I motsetning til andre frukter er avokado kaloritett, så de kan hjelpe deg med å gå opp i vekt. En avokado inneholder omtrent 322 kalorier, 29 gram fett og 17 gram fiber. Avokado er også rik på vitaminer og mineraler. Du kan lage din egen avokadojuice hjemme for å få disse fordelene.

7. Brus

Forskning fra Harvard University and Children's Hospital i Boston, utført over åtte år, med nesten 50 000 kvinner fant at kvinner som økte inntaket av sukkersøte drikker, som brus eller fruktpunch, til minst én drink per dag med totalt 358 kalorier gikk opp i vekt betydelig.

8. Kaffe

Denne vektøkningsdrikken er en av de mest favorittdrikkene i verden. Kaffe kan faktisk hjelpe deg å gå opp i vekt fordi den inneholder mange kalorier, spesielt hvis du tilsetter fløte i den. Før du drikker vektøkningsdrikker, bør du først konsultere en lege eller ernæringsfysiolog. Årsaken er at disse drikkene vanligvis inneholder høye nivåer av fett som har bivirkninger på kroppens generelle helse. Les også: Typer sunne og deilige matvarer for vektøkning

Tips for å få en sunn vekt for å være effektiv

Årsaken til en tynn kropp kan skyldes mange ting. Men for å kunne øke vekten effektivt, er den mest effektive måten å øke kaloriinntaket mer enn vanlig. Den enkleste måten å øke det anbefalte kaloriinntaket på er å spise mer karbohydrater. Du kan også spise protein og sunt fett for å få en sunn vekt. I mellomtiden må du også justere spisefrekvensen. Du kan prøve tre store måltider om dagen. Men er du ikke sterk nok til å spise for mye, kan du dele opp porsjonene ved å øke frekvensen. Vær også oppmerksom på balansen i kostholdet ditt. Ikke bare fokuser på antall kalorier, men tilsett også fiber og andre næringsstoffer som også er viktige for kroppen. I tillegg til å innta kroppsfettdrikker, må du også spise mat som er rik på næringsstoffer for å gå opp i vekt. Av denne grunn bør denne vektøkningsdrikken inntas sammen med mat eller tas 30 minutter etter å ha spist. Ikke glem å også holde deg aktiv i sport, spesielt sport for å trene styrke. Trening gjøres ikke bare for å gå ned i vekt, men sikrer også at vektøkningen du opplever ikke er ledsaget av økt risiko for visse sykdommer. Hvis du vil oppsøke lege direkte, kan duchat lege på SehatQ familiehelse-appen.

Last ned appen nå på Google Play og Apple Store.