Dette er fordelene med Frankincense Oil (Frankincense Oil) for helse

Selv om det ikke er så populært som andre essensielle oljer, røkelse olje viser seg å ha fordeler som ikke er mindre fantastiske. Denne oljen er laget av saften fra Boswellia-treet og har en aroma som indonesere kaller røkelse. I tradisjonell indisk medisin, fordelene med eterisk olje fra røkelse for helse har blitt registrert i hundrevis av år. Bortsett fra å være hyppig brukt i aromaterapi, har denne oljen også potensial til å bekjempe kreft. Så, hva er fordelene?

Fordel røkelse olje

Her er en rekke fordeler røkelse olje for helsen du kan få.

1. Lindrer stress og negative følelser

Aromaterapi kan bidra til å lindre stress Frankincense-olje har angstdempende egenskaper, så når den inhaleres, senker den hjertefrekvensen og senker det høye blodtrykket forbundet med problemet. Som aromaterapi kan denne oljen hjelpe deg med å lindre stress og andre negative følelser.

2. Lindrer leddgikt

Terpener og boswellinsyrer er de sterkeste anti-inflammatoriske forbindelsene i røkelse olje . I følge en studie har denne essensielle oljen en anti-inflammatorisk effekt som kan bidra til å redusere leddbetennelse forårsaket av slitasjegikt og revmatoid artritt. Forskere mener at denne oljen kan forhindre frigjøring av leukotriener som kan forårsake betennelse. Det er imidlertid fortsatt behov for mer forskning for å bevise dette.

3. Øk immuniteten

En studie viser det røkelse olje har evnen til å øke immuniteten som kan bidra til å ødelegge bakterier, virus og til og med kreftceller. Denne oljen viser til og med sterk immunstimulerende aktivitet slik at den kan stimulere immunforsvaret ditt og forhindre ulike sykdommer i å infisere kroppen.

4. Forbedre tarmfunksjonen

Anti-inflammatoriske egenskaper røkelse olje kan også bidra til å forbedre tarmfunksjonen slik at den kan fungere skikkelig. Denne egenskapen er til og med effektiv for å redusere symptomene på Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. I en liten studie på personer med Crohns sykdom var røkelsesekstrakt like effektivt som stoffet mesalazin for å redusere symptomene på sykdommen. Imidlertid er denne fordelen bare begrenset til små studier, slik at det fortsatt er behov for mer forskning for å bevise det, spesielt i større skala.

5. Forhindrer aldringstegn

Frankincense olje kan forhindre tegn på aldring Eterisk olje fra røkelse kan forhindre aldringstegn ved å styrke huden, forbedre hudtonen og elastisiteten, beskytte huden mot bakterier og urenheter, og forbedre hudens utseende etter hvert som den eldes. I tillegg kan denne oljen også bidra til å redusere arr og akne, samt helbrede sår.

6. Forbedre munnhelsen

Frankincense olje kan bidra til å forhindre dårlig ånde, tannpine, hull og kreftsår. Boswellinsyren i den har sterke antibakterielle egenskaper som kan forebygge og behandle orale infeksjoner. Imidlertid er flere menneskelige studier nødvendig for å bevise disse fordelene.

7. Potensial for å bekjempe kreft

Fordel eterisk olje fra røkelse en annen som ikke er mindre viktig er potensialet til å bekjempe kreft. Boswellinsyren i denne essensielle oljen antas å bidra til å forhindre kreftceller i å spre seg. En gjennomgang av prøverørsstudier bemerket at boswellinsyre også kan forhindre DNA-dannelse i kreftceller og dermed begrense kreftveksten. Denne oljen antas å være i stand til å bekjempe bryst-, prostata-, bukspyttkjertel-, hud- og tykktarmskreftceller. Imidlertid er flere menneskelige studier nødvendig for å virkelig bevise potensialet. [[Relatert artikkel]]

Bivirkninger røkelse olje

Det er ingen standard anbefalt dosering for bruk røkelse olje . Du kan blande den eteriske oljen med litt bærerolje (jojobaolje eller kokosolje) for å påføre huden eller ha en liten mengde i badekaret. Utenom det, eterisk olje fra røkelse Den kan også inhaleres etter at du har drysset en dråpe eller to av denne oljen på en klut, vev eller ved å bruke en diffuser. Svelge røkelse olje kan ha toksiske effekter og anbefales ikke, unntatt under tilsyn av lege. I tillegg kan noen også oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner når de påfører det på huden, så det er nødvendig å gjøre en lappetest på huden før du bruker den. I mellomtiden må bruken av denne oljen hos gravide kvinner, ammende mødre og barn først konsulteres med en lege for å unngå uønskede effekter. Hvis du vil vite mer om bruk røkelse olje , spør legen direkte i SehatQ-appen for familiehelse. Last ned nå på App Store og Google Play .