Hudpleieprodukter for 50 år, hva er alternativene?

I en alder av 50 har en persons hud en tendens til å oppleve endringer. Derfor bør bruk av hudpleieprodukter for 50 år vurderes. Dette er fordi produksjonen av kollagen og elastin i huden avtar slik at flere aldringstegn vises. Selv om denne tilstanden er normal, kan noen av dere føle seg bekymret og usikre fordi ansiktet begynner å vise tegn på aldring. Så, er det noen hudpleieprodukter mot aldring for 50 åringer som kan brukes?

Valg av hudpleieprodukter for 50 år

Utseendet til rynker kan sikkert forstyrre utseendet Selv om ansiktshuden allerede viser tegn på aldring, som rynker, rynker, fine linjer og slapp hud, betyr det ikke at du bare sitter og ikke gjør noen behandling. De ulike hudpleieproduktene for 50 åringer som kan brukes er som følger.

1. Ansiktsrensesåpe

Et av hudpleieproduktene for 50 år er ansiktsrensesåpe. Pass på at du bruker en ansiktsvask i henhold til din hudtype. Vask ansiktet 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Om morgenen har rensing av ansiktet som mål å fjerne olje og smuss i ansiktet. I mellomtiden, om natten, vaskes ansiktet ditt for å fjerne opphopning av olje, smuss og sminke du bruker. Trikset, begynn å skylle ansiktet med varmt vann. Bruk deretter ansiktsrensende såpe mens du masserer ansiktet forsiktig. Deretter skyller du ansiktet igjen med varmt vann.

2. Fuktighetskrem

Hudpleieprodukter for de neste 50 årene er fuktighetskremer. Du kan bruke den etter å ha vasket ansiktet om morgenen og om kvelden. Når du blir eldre, vil huden din bli tørrere. Som et resultat kan forekomsten av rynker eller rynker og fine linjer være tydeligere synlige. Vel, bruk av fuktighetskrem kan bidra til å låse vann i huden slik at den ser jevn, myk og ikke tørr ut. Med dette kan aldringstegn skjules. Velg i stedet en fuktighetskrem med kremtekstur fremfor en lotion.

3. Solkrem eller solkrem

Solkrem eller solkrem blir et hudpleieprodukt de neste 50 årene. American Academy of Dermatology foreslår at bruk av solkrem kan bidra til å beskytte huden mot soleksponering. Som kjent er eksponering for sol for ofte en av årsakene til at huden eldes raskt. Du kan bruke en solkrem som inneholder sinkoksid og titandioksid. Hvis du gjør mye utendørs, bruk en solkrem som har en solfaktor på minst 30, er merket med bredspektret (beskytter mot ultrafiolette A- og B-stråler), og som er vannbestandig. Pass på at du alltid påfører solkrem på nytt hver 2. time når du er ute.

4. Retinoid krem

Et annet must-bruk hudpleieprodukt for 50 åringer er en ansiktskrem som inneholder retinoider. Retinoider er de aktive ingrediensene i ansiktskremer eller hudpleie avledet fra derivater av vitamin A. Retinoider virker ved å øke produksjonen av kollagen og elastin slik at de er i stand til å skjule aldringstegnene som vises, som rynker, fine linjer og pigmentering. I tillegg kan retinoider også eksfoliere huden ved å fjerne døde hudceller. Dermed vil ansiktshuden din se glatt og strålende ut. Bruk en retinoidkrem om natten Du kan bruke en retinoidkrem om natten. Selv om det tar tid å se maksimale resultater, kan bruk av denne retinoidkremen forbedre utseendet til huden din. Husk at bruk av retinoid ansiktskremer kan irritere huden og gjøre huden følsom for soleksponering. Derfor er det viktig å alltid bruke fuktighetskrem og solkrem som en del av din daglige pleie.

5. Eksfolierende produkter

Regelmessig eksfoliering med visse hudeksfolierende produkter kan også være en måte å behandle hud på i høy alder. Du kan bruke eksfolierende produkter som inneholder AHA eller alfahydroksysyrer. Dette innholdet tar sikte på å fjerne døde hudceller. Dermed kan kjedelig hud i ansiktet gå tapt og erstattes med et lyst ansikt. Eksfolier huden 2-3 ganger om dagen. Unngå å bruke ansiktsskrubb med store granulat fordi de kan risikere å irritere huden.

Innholdet av aktive ingredienser som bør være i anti hudpleie aldring 50 år gammel

Innholdet i hudpleieprodukter mot aldring bør inneholde AHA. Etter å ha kjent de ulike hudpleieproduktene for fylte 50 år, er det viktig for deg å være oppmerksom på de aktive ingrediensene som finnes i dem. Fordi det er en rekke aktive ingredienser som bør være til stede i hudpleie mot aldring aldring 50 år gammel. Den har som mål å forbedre hudtonen og tekstur samt skjule tegn på aldring, som rynker og fine linjer. Effektiviteten til hudpleieproduktene for 50 år som du bruker, avhenger av din hudtype og de aktive ingrediensene i den. Her er en rekke aktive ingredienser som må være i hudpleie mot aldring aldring 50 år gammel.

1. Retinoider

En av de aktive ingrediensene som bør være til stede i hudpleie mot aldring ved 50 års alder er retinoid eller retinol. Som tidligere nevnt er retinoider eller retinoler kjemiske forbindelser avledet fra vitamin A som virker ved å øke produksjonen av kollagen og elastin slik at huden blir mer smidig og ser ungdommelig ut. Dermed kan aldringstegn, som rynker og fine linjer, reduseres og skjules. Generelt kan produkter som inneholder retinol lett finnes i hudpleieprodukter, for eksempel ansiktskremer eller serum. Men hvis du ønsker maksimale resultater, bør du konsultere en lege for å få retinoidinnholdet i henhold til hudens behov.

2. Alfa-hydroksysyrer (AHA)

AHA er også en viktig aktiv ingrediens i hudpleie mot aldring aldring 50 år gammel. AHA-ingredienser, som glykolsyre og melkesyre, virker vanligvis ved å fjerne døde hudceller, noe som gjør det lettere for nye hudceller å vokse. AHAer lar også de dypeste lagene av huden komme til overflaten av huden. Med dette kan hudregenereringsprosessen gå raskt. Vær oppmerksom på at hver type syregruppe har en annen måte å jobbe på. Melkesyre virker for eksempel ved å fjerne døde hudceller for å få huden til å se lysere ut. I mellomtiden kan glykolsyre bidra til å redusere tegn på aldring slik at huden ser fastere og glattere ut. Bivirkningene ved bruk av AHA inkluderer brennende hud og følsomhet for soleksponering. Derfor anbefales bruk av solkrem på det sterkeste for deg som jevnlig bruker hudpleieprodukter for 50 år som inneholder AHA.

3. Vitamin C

Den aktive ingrediensen som bør være tilstede i hudpleieprodukter for fylte 50 år er vitamin C. Vitamin C eller askorbinsyre er en type sterke antioksidanter som kan beskytte huden mot eksponering for frie radikaler som forårsaker aldringstegn. Bruk av hudpleie for 50 år som inneholder vitamin C på regelmessig basis kan beskytte huden mot solskader og redusere rynker og fine linjer i ansiktet.

4. Peptider

Peptider er små typer proteiner som kan stimulere produksjonen av kollagen. Med dette kan nye hudceller vokse raskt og forbedre teksturen til aldrende hud. Du kan finne peptider i fuktighetskremer som har som mål å hydrere huden. .

5. Niacinamid

Niacinamid er også en type kraftig antioksidant som finnes i hudpleieprodukter for 50 åringer. Niacinamid kan bidra til å redusere vanntap i huden samtidig som den øker hudens elastisitet.

6. Grønn te-ekstrakt

Bruk av naturlige ingredienser kan være inneholdt i hudpleieprodukter for en alder av 50 år. En av dem, grønn te som fungerer som en antioksidant og anti-inflammatorisk. Du kan finne fordelene med grønn te for huden gjennom ekstraktet, som du finner i ansiktskremer mot aldring.

7. Druefrøekstrakt

I tillegg til grønn te, er druekjerneekstrakt også en naturlig ingrediens som fungerer som en antioksidant og anti-inflammatorisk. Druefrøekstrakt kan øke produksjonen av kollagen slik at huden ser ungdommelig ut og aldringstegn kan skjules.

8. Koenzym 10

En annen 50 år gammel antialdrende hudpleieingrediens er koenzym 10. Denne typen innhold kan redusere fine linjer i øyeområdet samtidig som den beskytter huden mot soleksponering. Vær alltid oppmerksom på de aktive ingrediensene i hudpleie. Du må også se etter hudpleieprodukter for aldrende hud som er merket som hypoallergen eller som ikke er utsatt for å forårsake allergiske reaksjoner. Les også: Rekkefølge for bruk av hudpleie morgen og kveld Faktisk, til nå har det ikke vært noen studieresultater som kan bevise at bruk av hudpleie for en alder av 50 år kan gjøre huden din primet igjen i tenårene. Men bruk av anti-aldring hudpleie aldring kan bidra til å holde huden sunn og velstelt. I tillegg til å opprettholde sunn hud fra utsiden, er det viktig for deg å ta i bruk andre sunne livsstiler, som å drikke nok vann, ikke røyke og spise sunn og næringsrik mat. [[Relatert artikkel]]

Notater fra SehatQ

Hvis du føler deg forvirret og har problemer med å finne innholdet i hudpleieprodukter for fylte 50 år som passer for din hudtype og problemstilling, kan du oppsøke hudlege for å få de riktige anbefalingene. Du kan oppsøke lege gjennom SehatQ-familiehelseapplikasjonen for å finne ut mer om innholdet i 50 år gamle hudpleieprodukter mot aldring. Sørg for at du har lastet den ned via App Store og Google Play.