Fordeler med Bisbul Fruit og for helse, hva er de?

Fordelene med bisbulfrukt er bra for å opprettholde en sunn kropp. Et annet navn for denne frukten er smørfrukt. Bisbulfrukt er en frukt som kommer fra Filippinene. I andre land er denne frukten bedre kjent som fløyels eple . Den medisinske verden kjenner ham som Diospyros blancoi . Tilsynelatende har bisbulfrukten, som ligner på et eple, mange helsemessige fordeler. Hva er fordelene med bisbulfrukt for helsen? Tidligere vet bisbul ernæring som gir helsemessige fordeler.

Bisbul fruktinnhold

I 100 gram er dette innholdet av bisbul du kan få:
  • Kalorier: 504 kcal
  • Protein: 0,82-2,79 gram
  • Fett: 0,22-0,38 gram
  • Karbohydrater: 5,49-6,12 gram
  • Sukker: 6,25-18,52 gram
  • Fiber: 0,74-1,76 gram
  • Eplesyre: 0,16 gram
  • Svovelsyre: 0,11 gram
  • Kalsium: 42,8 mg
  • Vitamin C: 2,2 mg
I tillegg, ifølge forskning publisert av Edible Medicinal And Non-Medicinal Plants, inneholder bisbulfrukt også vitamin A, vitamin B, jern og tanninplanteforbindelser.

Fordeler med bisbulfrukt for helsen

Bisbulfrukt antas å ha mange helsemessige fordeler, som å forbedre hjertehelsen, forbedre blodsirkulasjonen, håndtere fordøyelsesproblemer, behandle hudirritasjon og mye mer. For flere detaljer, la oss identifisere fordelene med bisbulfrukt sammen med den vitenskapelige forklaringen nedenfor.

1. Senke blodtrykket høy

Bisbul frukt inneholder høye nivåer av kalium. Det er grunnen til at helsefordelene til bisbulfrukt fungerer som en vasodilator, som kan utvide blodårene, lindre stress på det kardiovaskulære systemet og selvfølgelig senke høyt blodtrykk. I tillegg inneholder bisbulfrukt også fiber. Husk at å spise mat rik på fiber kan forhindre blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt.

2. Forbedre blodsirkulasjonen

Ikke bare kalium og fiber, bisbulfrukt inneholder også jern, vet du. Jern er et mineral som er nødvendig for at kroppen skal øke produksjonen av røde blodlegemer. Å opprettholde produksjonen av røde blodlegemer i kroppen kan ha god innvirkning på helsen, som å øke stoffskiftet, akselerere helingsprosessen, stimulere hårvekst og øke oksygenering av kroppsvev og muskler.

3. Behandler pusteproblemer

Fordelene med bisbulfrukt antas å kunne behandle astma.I den medisinske verden brukes bisbulfrukt ofte til å behandle luftveisproblemer, som hoste til astma. Fordi, bisbulfrukt inneholder mange vitaminer og mineralstoffer som kan styrke kroppens immunforsvar.

4. Oppgrader systemet kroppens immunitet

De høye nivåene av vitamin C og vitamin A i bisbul er gunstige for å hjelpe kroppens immunsystem til å bekjempe infeksjoner. Vitamin A og C kan fungere som antioksidanter som kan avverge frie radikaler. Frie radikaler er absolutt svært skadelige for kroppen, fordi de kan drepe friske celler. I tillegg er vitamin C også svært viktig for vekst, utvikling og reparasjon av alt kroppsvev. Vitamin C spiller også en viktig rolle i ulike kroppsfunksjoner, inkludert dannelse av kollagen, absorpsjon av jern, styrking av immunsystemet, sårheling og opprettholdelse av beinhelse.

5. Glatt ut fordøyelsessystemet

Bisbulfrukt er rik på fiber for å overvinne forstoppelse.Fiberen i bisbulfrukt kan sette i gang "reisen" av mat til fordøyelseskanalen, og dermed eliminere symptomer som forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer. På Filippinene antas bisbulfrukt å være en tradisjonell medisin for å kurere dysenteri og diaré. I tillegg kan fiberen i bisbulfrukten også senke kolesterolet, opprettholde blodsukkernivået, bidra til å få en ideell kroppsvekt og forlenge livet.

6. Oppretthold sunn hud

Gjør ingen feil, det viser seg at fordelene med bisbulfrukt også kan merkes ved å påføre kjøttet på huden. Fordi flere studier også beviser at påføring av bisbulkjøtt på huden kan lindre betennelse og irritasjon. I tillegg fungerer innholdet av bisbul som er rikt på vitamin C som en antioksidant som kan beskytte huden mot eksponering for frie radikaler. Så fordelene med bisbulfrukt for å opprettholde annen hudhelse er å utsette for tidlig aldring. Dessuten er det til og med påstander om at bisbulfrukt kan behandle slangebitt og andre giftstoffer i kroppen. Det er imidlertid fortsatt behov for forskning for å bevise det.

7. Hold vekten og gi energiinntak

Bisbulfrukt kan være en type sunn mat som du kan legge til for å gå ned i vekt. Fordi fruktsmør er rikt på fiber. Så fordelene med bisbulfrukt oppnådd fra denne fiberen hjelper til med å holde magen full lenger. Så du vil ikke spise annen mat. I tillegg er innholdet av eplesyre i smørfrukt bevist å bidra til å gi energi til kroppen raskt.

Hvordan spise bisbulfrukt

For å få de optimale fordelene med bisbulfrukt, må du vite hvordan du konsumerer den. I likhet med epler kan bisbulfrukt spises rå, så lenge den er renset for skitt som kan feste seg til skinnet. Selv om det kanskje ikke lukter epler, foretrekker mange å spise bisbul på grunn av dets ulike næringsinnhold. I tillegg kan bisbulfrukt også kombineres med annen frukt i fruktsalater eller annen mat. Fordi den søte smaken er veldig vennlig på tungen.

Notater fra SehatQ

Selv om bisbulfrukt har mange helsemessige fordeler, anbefales du ikke å konsumere den som hovedbehandling av ulike sykdommer. For å få maksimale behandlingsresultater er det fortsatt behov for hjelp fra leger og medisinske medisiner. Hvis du vil vite mer om fordelene med bisbulfrukt og fordelene med å spise frukt generelt, kan du chatte gratis med en lege gjennom SehatQ-familiehelseapplikasjonen. Last den ned på App Store eller Google Play nå. [[Relatert artikkel]]